Vilma Kolibri Korvakorut – Kaksi Kokoa Ja Useita Värejä

27,00 32,00 

Vilma Kolibri Korvakorut ovat saatavilla useassa eri värissä, materiaalissa sekä kahdessa koossa. Isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuihin kesäisin ja talvisin, pienet korvakorut ovat kauniit ja sirot. Isojen Korvakorujen koruosan korkeus on noin 6 cm, pienten korvakorujen noin 4,5 cm. Katso kolibri kaulakoru täältä! Tiesitkö, että kolibrit osaavat lentää myös takaperin?

Vilma Kolibri Korvakorut ovat yksi myydimpiä tuotteitamme! Ihanat Kolibrit löydät nyt upeissa peiliväreissä: hopea peili, kulta peili, jade peili, ruusukulta peili, pinkki peili, liila peili, sininen peili ja vihreä peili. Isot Kolibrit löydät myös hopea glitter -sävyssä. Iridescent -sävyiset Kolibrit ovat kestosuosikit ja löydät ne pienenä ja isoina korvakoruina. Uutena ovat värilliset Kolibrit, joista löydät seuraavat sävyt: musta, valkoinen, pinkki, vaaleanpunainen, laventeli, minttu, vaaleankeltainen, purkkapinkki sekä persikka. Isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuihin kesäisin ja talvisin, pienet korvakorut ovat kauniit ja sirot. Isojen Korvakorujen koruosan korkeus on noin 6 cm, pienten korvakorujen noin 4,5 cm.Katso kolibri kaulakoru täältä! Tiesitkö, että kolibrit osaavat lentää myös takaperin?

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

titiMadam -mallistojen korut on tehty pääosin 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä!

 

väri

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

kiinnitys

koukku, rengas

koko

iso, pieni

materiaali

akryyli, glitter, iridescent, peili

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vilma Kolibri Korvakorut – Kaksi Kokoa Ja Useita Värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *