Näytetään kaikki 11 tulosta

 • Sateenkaari Glitter Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea ja näyttävä Sateenkaari on iso Statement -korvakorui. 7 cm korkeat korvakorut ovat erittäin kevyet. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Onnenapila Glitter Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Ihana Onnenapila liikkuu kauniisti korvassa asettuen aina lopuksi eteenpäin kasvojen sivuille. Statement -kokoinen Onnenapila on 6 cm korkea iso korvakoru, mutta silti erittäin kevyt. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Onnenkenkä Glitter Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Onnenkenkä kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Onnenkenkä on 6 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Pilvi Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Pilvi Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Pilvi on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa glittervärissä: hopea, kulta, jade ja musta, upeassa hopea peilivärissä sekä kuudessa ihanassa pastellivärissä! Korviksen korkeus on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Pilvi Nappikorvakorut ovat osa uutta POP23 -mallistoa.

 • Kolibri Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Kolibri Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Kolibri on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa värissä: hopea, kulta, jade ja musta. Saatavana nyt myös upeassa Hopea Peili -sävyssä sekä kuudessa Pastellisävyssä.  Korviksen halkaisija on 2cm ja se on erittäin kevyt! Sopii erinomaisesti myös lapsille!

 • Pilvi Glitter Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  Pilvi Glitter Korvakorut ovat IHANAT! Korvakorujen korkeus on noin 5 cm ja ne ovat todella kevyet korvassa. UUTUUTENA glitterkorvakoruja saa myös mustana, hopeisena, kultaisena sekä jaden vihreänä! Katso myös upeat iridescent -korvikset!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Pilvi Glitter Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Pilvi Glitter Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Pilvi on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa värissä: hopea, kulta, jade ja musta. Korviksen korkeus on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Glitter Pilvi on osa uutta POP23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa

 • Pisara Glitter Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS Glitter Pisara Korvakorut ovat saatavana nyt viidessä ihanassa glittervärissä! Pisara on uusin malli titiMadamin koruperheessä. Ihana simppeli mutta näyttävä korvakoru on ensimmäinen, joka on saatavana myös tapillisena versiona. Voit valita koruun myös venytyksille sopivan rengaskiinnityksen. Renkaan halkaisija on 2 cm. Kiinnityksestä riippumatta korvakorut ovat 7 cm pitkät ja todella kevyet korvassa. Saatavana myös Peili- Pastelli ja Iridescent -väreissä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Sydän Glitter Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  Sydän Korvakorut ovat IHANAT! Sydämen muotoisten korvakorujen korkeus on noin 7 cm. Ihanat Glittervärit kimaltavat molemmilta puolilta ja glitterakryyli on tasalaatuista ja kevyttä materiaalia. Saatavana viidessä Glittervärissä: musta, hopea, punainen, kulta sekä jade. Katso muut Sydän Korvakorujen värit täältä!

 • Fern shaped earrings in iridescent acrylic.

  Fern Korvakorut -Useita Värejä

  34,00 

  Fern Iridescent Korvakorut takaavat piritystä päivän lookiin! Rajoitettu erä useassa peilivärissä, hopeassa glittervärissä sekä ihanassa Iridescent -sävyssä. Korvakorun korkeus on noin 7 cm. Fern isot korvakorut on tehty 3 mm paksuisesta iridescent -akryylista, joka on suorastaan taianomainen materiaali. Sen pintaa voisi verrata saippuakuplaan, koska se kimaltaa yhtä useassa värissä. Katso kaikki iridescent -sarjan tuotteet täältä!

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Simpukka Glitter Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  Simpukka on yksi suosituimpia mallejamme eikä suotta! Uudet Simpukka Glitter Korvakorut ovat jokaisen glitterin ystävän unelmat! Saatavana neljässä ihanassa glittervärissä: hopea, kulta, musta ja jade. Korun korkeus noin 6,5 cm. Katso täältä kaikki värit!

Ei enempää tuotteita

Ei enempää tuotteita