Näytetään tulokset 1–60 / 147

 • Sateenkaari Glitter Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea ja näyttävä Sateenkaari on iso Statement -korvakorui. 7 cm korkeat korvakorut ovat erittäin kevyet. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Onnenapila Glitter Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Ihana Onnenapila liikkuu kauniisti korvassa asettuen aina lopuksi eteenpäin kasvojen sivuille. Statement -kokoinen Onnenapila on 6 cm korkea iso korvakoru, mutta silti erittäin kevyt. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Merenneito Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  Merenneito -korvakorut ovat 8 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Merenneito -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Peace on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Pilvi Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Pilvi -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Pilvi -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Pilvi on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Sydän Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Suositut Sydän -korvakorut nyt myös ihanissa Pastelliväreissä! Sydän -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Peace -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Peace on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Pyöreät Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  15,00 18,00 

  Pyöreät Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä sekä kolmessa koossa: 1 cm, 1,5 cm sekä 1,7 cm halkasijalla. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut.

 • Kuu Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Kuu -korvakorut ovat 5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Kuu -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 5 cm. Kuu on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Pilvi Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Pilvi Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Söpö Pilvi on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen korkeus on vain 2cm. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Pilvi Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Huulet Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Suositut Huulet -korvakorut nyt myös ihanissa Pastelliväreissä! Huulet ovat 6 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Pastelli Huulet ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Huulet ovat saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Peace Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Peace -korvakoru on suunniteltu tuttuun super suosittuun Sydän -malliin. Peace -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Peace -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Peace on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Huulet Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Huulet Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Söpöt Huulet ovat saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen korkeus on vain 2cm. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Huulet Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Simpukka Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Suositut Simpukka -korvakorut nyt myös ihanissa Pastelliväreissä! Simpukka -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! SImpukka -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Sydän on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Pisara Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Yksinkertainen mutta näyttävä pisara sopii asuun kuin asuun! Statement -kokoinen Pisara on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Kolibri Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Kolibri Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Kolibri Nappikorvakorut ovat saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen halkaisija on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Simpukka Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Sydän Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Sydän Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Sydän on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen halkaisija on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Sydän Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Simpukka Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Simpukka Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Simpukka on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen halkaisija on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Simpukka Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Sateenkaari Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Upea Sateenkaari kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Sateenkaari on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Sateenkaari on osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa, johon kuuluu 15 isoa korvakorua, 8 nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Onnenapila Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Ihana Onnenapila tuo kantajalleen onnen!  Statement -kokoinen Korvakoru on 6 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenapila on osa uutta POPPASTELLI -mallistoa, johon kuuluu 15 isoa korvakorua, 8 nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Molemmissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm.

 • Onnenkenkä Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Onnenkenkä kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Onnenkenkä on 5 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Salama Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Upea Salama kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Salama on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Salama on osa uutta POPPASTELLI -mallistoa, johon kuuluu 15 isoa korvakorua, 8 nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Onnenkenkä Iridescent Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Onnenkenkä kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Onnenkenkä on 5 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Onnenkenkä Glitter Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Onnenkenkä kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Onnenkenkä on 6 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Onnenapila Peili Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Kaunis korvakoru on saatavana koukkukiinnityksellä sekä 2cm renkaalla, joka sopii hyvin esimerkiksi venytyksille. Koruosan korkeus on noin 6 cm, koukun kanssa noin 7cm. Onnenapila on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Salama Peili Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Upea Salama kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Salama on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Salama on osa uutta SATU -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Peace Peili Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Ihanat Peace -Korvakorut kääntävvät taatusti katseet! Peace -korvakorut ovat osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Molemmissa kiinnityksissä korun pituus on noin 6,5-7 cm.

 • Sateenkaari Peili Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Sateenkaari kääntää taatusti katseet! Sateenkari on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Sateenkaari on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Salama Iridescent Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Upea Salama kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Salama on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Salama on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Sateenkaari Iridescent Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Sateenkaari kääntää taatusti katseet! Sateenkari on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Sateenkaari on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Simpukka Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Simpukka Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Simpukka on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa glittervärissä: kulta, punainen, jade ja hopea ja uutena myös hopea peilivärissä! Korviksen halkaisija on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Glitter Simpukka on osa uutta POP23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Huulet Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  UUTUUS! Huulet Nappikorvakorut saatavana nyt neljässä ihanassa glittervärissä: hopea, jade, punainen ja kulta sekä hopea peilivärissä. Korvakorun korkeus on vain 1 cm ja leveys 2 cm. Sopii loistavasti myös lapsille!

 • Sydän Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Sydän Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Sydän on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa glittervärissä: kulta, punainen, jade ja musta ja nyt uutena myös hopea peilivärissä. Korviksen halkaisija on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Pilvi Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Pilvi Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Pilvi on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa glittervärissä: hopea, kulta, jade ja musta, upeassa hopea peilivärissä sekä kuudessa ihanassa pastellivärissä! Korviksen korkeus on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Pilvi Nappikorvakorut ovat osa uutta POP23 -mallistoa.

 • Peace Iridescent Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Ihanat Peace -Korvakorut kääntävvät taatusti katseet! Peace -korvakorut ovat osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Molemmissa kiinnityksissä korun pituus on noin 6,5-7 cm.

 • Onnenapila Iridescent Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Kaunis korvakoru on saatavana koukkukiinnityksellä sekä 2cm renkaalla, joka sopii hyvin esimerkiksi venytyksille. Koruosan korkeus on noin 6 cm, koukun kanssa noin 7cm. Onnenapila on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Kolibri Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Kolibri Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Kolibri on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa värissä: hopea, kulta, jade ja musta. Saatavana nyt myös upeassa Hopea Peili -sävyssä sekä kuudessa Pastellisävyssä.  Korviksen halkaisija on 2cm ja se on erittäin kevyt! Sopii erinomaisesti myös lapsille!

 • Onnenapila Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Kaunis Onnenapila -Korvakoru tuo kantajalleen hyvää onnea!  Onnenapila on symmetrinen korvakoru, joka kääntyy korvassa eteenpäin välirenkaan ansiosta. Onnenapila on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Kaunis korvakoru on saatavana koukkukiinnityksellä sekä 2cm renkaalla, joka sopii hyvin esimerkiksi venytyksille. Koruosan korkeus on noin 6 cm, koukun kanssa noin 7cm.

 • Peace Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Ihanat Peace -Korvakorut kääntävvät taatusti katseet! Peace on osa uutta Pop23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Molemmissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Saatavana on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Sateenkaari Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Sateenkaari kääntää taatusti katseet! Sateenkari on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Sateenkaari on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Onnenkenkä Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Onnenkenkä kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Onnenkenkä on 5 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Salama Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Upea Salama kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Salama on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Salama on osa uutta SATU -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Pilvi Glitter Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  Pilvi Glitter Korvakorut ovat IHANAT! Korvakorujen korkeus on noin 5 cm ja ne ovat todella kevyet korvassa. UUTUUTENA glitterkorvakoruja saa myös mustana, hopeisena, kultaisena sekä jaden vihreänä! Katso myös upeat iridescent -korvikset!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Pisara Isot Peili Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS Pisara Korvakorut ovat saatavana nyt viidessä ihanassa Peilivärissä! Pisara on uusin malli titiMadamin koruperheessä. Ihana simppeli mutta näyttävä korvakoru on ensimmäinen, joka on saatavana myös tapillisena versiona. Voit valita koruun myös venytyksille sopivan rengaskiinnityksen. Renkaan halkaisija on 2 cm. Kiinnityksestä riippumatta korvakorut ovat 7 cm pitkät ja todella kevyet korvassa. Saatavana myös Iridescent ja Glitter -väreissä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Pyöreät Nappikorvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  15,00 18,00 

  Pyöreät Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihanat Pyöreät Peili Nappikorvakorut ovat saatavana viidessä ihanassa kiiltävässä peilivärissä: pinkki, liila, hopea, sininen ja vihreä sekä Glitterkorvakorut viidessä glittervärissä: hopea, punainen, kulta, jade ja musta. Saatavana kaksi kokoa, 1,5 cm sekä 1,7 cm. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Katso myös muut Nappikorvakorut!

 • Koruosien vaihto korvakoruihin

  3,00 

  Koruosien vaihto korvakoruihin lisämaksusta. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Ale!

  Duffy Peura Korvakorut – Useita Värejä

  10,00 12,00 

  Duffy Peura Korvakorut ovat titiMadamin ensimmäisiä malleja! Saatavana useassa eri värissä. Nämä söpöydet sopivat myös lapsille! Nämä söpöydet sopivat myös lapsille! Metalliosa on hopeoitua korumetallia. Saatavana myös kaulakoruna!

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa.

   

 • Pisara Iridescent Kaulakoru

  24,00 

  Pisara Iridescent Iso Kaulakoru upeassa iridescent akryylissa! Korun korkeus on noin 7 cm ja ketjun pituus 70 cm. Saatavilla myös korvakoruna useissa väreissä! Katso kaikki iridescent -sarjan tuotteet täältä!

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Galatee Goldfish brooch

  Galatee Kultakala Nappikorvakorut – Useita Värejä

  16,00 

  Galatee Kultakala Nappikorvakorut saatavana useissa eri väreissä. Nämä söpöliinit sopivat myös perheen pienimmille eläinfaneille. Koruosan koko 2-3 cm, metalliosa on hopeoitua korumetallia. Kultakala löytyy myös kaulakoruna sekä roikkuvina korvakoruina.

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Pisara Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  UUTUUS Pisara Korvakorut ovat saatavana nyt viidessä ihanassa glittervärissä, viidessä peilivärissä sekä ihanassa Iridescent -sävyssä! Kiinnitysvaihtoehdoksi voit valita koukun, tapin tai renkaan, joka sopii hyvin venytyksille. Renkaan halkaisija on 2 cm. Kiinnityksestä riippumatta korvakorut ovat noin 7 cm pitkät ja todella kevyet korvassa.

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Kuu Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Kuu -korvakorut! Kuu -korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 6 cm koukun kanssa.

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Pilvi Korvakorut – Kaikki Värit

  32,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Pilvet! Pilvi- korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 6 cm koukun kanssa. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä.

 • Lips Do Lie iridescent isot korvakorut värissä iridescent.

  Huulet Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Huulet! Huulet -korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 5 cm koukun kanssa. Katso myös muut upeat iridescent -korvikset!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Sydän Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Sydämet löydät jo 17 värissä!  Sydän -korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 7 cm koukun kanssa, koruosa korkeus on 5,8 cm. 

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Simpukka Isot Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Simpukat! Simpukka-korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 7 cm koukun kanssa. Katso myös muut upeat iridescent -korvikset!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Monstera Isot Glitter Korvakorut

  32,00 

  Monstera Korvakorut UUTUUTENA saatavana myös Glitter -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on 7 cm, korun paino on vain noin 3 grammaa.

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Norsu Isot Glitter Korvakorut

  32,00 

  Anton Norsu Korvakorut UUTUUTENA saatavana myös Glitter -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on 7 cm, korun paino on vain noin 3 grammaa.

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Vilma Kolibri Isot Glitter Korvakorut

  32,00 

  Vilma Kolibri Korvakorut UUTUUTENA saatavana myös Glitter -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on noin 7 cm, korun paino on vain noin 3 grammaa.

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Juan Bambi XL isot korvakorut värissä iridescent.

  Juan Bambi Isot Glitter Korvakorut

  32,00 

  Juan Bambi Korvakorut UUTUUTENA saatavana myös Glitter -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on 8 cm, korun paino on vain noin 3 grammaa. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Merenneito Isot Glitter Korvakorut

  32,00 

  Merenneito Korvakorut UUTUUTENA saatavana myös Glitter -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on 8,5 cm, korun paino on vain noin 3 grammaa. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Sara Merihevonen Isot Glitter Korvakorut

  34,00 

  Sara Merihevonen Korvakorut UUTUUTENA saatavana myös Glitter -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on 9,o cm, korun paino on vain noin 1-2 grammaa.

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Yaseed Yksisarvinen Isot Glitter Korvakorut

  32,00 

  Yaseed Yksisarvinen Korvakorut UUTUUTENA saatavana myös Glitter -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on 9,5 cm, korun paino on vain noin 3 grammaa. Löydät yksisarvisen myös kaulakoruna.

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

Ei enempää tuotteita

Ei enempää tuotteita