titiMadam tuotteista & väreistä

titiMadam korumerkin tuotteet suunnitellaan, leikataan ja kootaan Suomessa! Korumme laserleikataan Helsingissä ja Tampereella ja kootaan Porissa. Pyrimme tuotteidemme valmistuksessa toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Kaikki käyttämämme koruosat ovat nikkelittömiä ja myrkyttömiä. Koruosat ovat kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

Tuotteista

Eläinkorvakorut ja Eläinkaulakorut ovat niin sanotut alkuperäistuotteemme ja se mistä kaikki alkoi 15 vuotta sitten! Söpöt ja hauskat eläinhahmot ovat ihastuttaneet asiakkaita ympäri maailman ja onneksemme tämä jatkuu edelleen! Eläinhahmot on tehty akryylista ja värejä on useita! Lähes kaikista hahmoista löytyy kaksi eri kokoa kaulakoruina, roikkuvat korvakorut sekä osasta malleista vielä nappikorvikset ja heijastin. Pienten eläinfanien kohdalla kannattaa kuitenkin muistaa, että akryyli ei ole metallin vahvuinen materiaali. Katso lapsille sopivat tuotteet Korut Lapsille -kategoriasta. Jos koru joutuu mukaan villeihin leikkeihin tai tipahtaa esimerkiksi lattialle se saattaa hajota.

Iridescent -malliston korut on tehty upeasta, kaikissa sateenkaaren väreissä hohtavasta akryylista! Materiaalin pintaa voisi verrata esimerkiksi saippuakuplaan. Näitä huippusuosittuja koruja löytyy esimerkiksi isoina korvakoruina sekä valituissa eläinhamoissa korvakoruina sekä kaulakoruina.

Glitter -korvakorut ovat laserleikattua glitterakryylia, joissa on kimalletta monessa kerroksessa. Löydät samat mallit myös Iridescent ja Peilikoru -mallistosta. Glitter -korvakoruissa ovat punainen, vaaleanpunainen, hopea, kulta, musta ja jadenvihreä.

Peilikoru -mallistosta löydät upeat korvakorut ja kaulakorut. Mukana on alkuperäisiä eläinhahmoja, Glitter -korvakoruja, Iridescent -malliston koruja sekä uusia malleja.

Nappikorvakoruista löydät tuttuja eläinhahmoja ja uutuutena ihanat hahmot: Pyöreä nappi, Sydän, Simpukka, Kuu, Huulet, Merenneito ja Pilvi. Nappikotvakoruja on saatavilla perusväreissä, peiliväreissä ja glitterväreissä.

 

Värikartta

Suurin osa Originals -malliston koruista on saatavana alla olevista väreistä. Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti! Jos haluamaasi väriä ei löydy, ota meihin yhteyttä 🙂

titiMadam värikartta