Näytetään kaikki 19 tulosta

 • Onnenkenkä Iridescent Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Onnenkenkä kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Onnenkenkä on 5 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Salama Iridescent Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Upea Salama kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Salama on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Salama on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Sateenkaari Iridescent Korvakorut

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Sateenkaari kääntää taatusti katseet! Sateenkari on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Sateenkaari on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

 • Onnenapila Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Kaunis Onnenapila -Korvakoru tuo kantajalleen hyvää onnea!  Onnenapila on symmetrinen korvakoru, joka kääntyy korvassa eteenpäin välirenkaan ansiosta. Onnenapila on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Kaunis korvakoru on saatavana koukkukiinnityksellä sekä 2cm renkaalla, joka sopii hyvin esimerkiksi venytyksille. Koruosan korkeus on noin 6 cm, koukun kanssa noin 7cm.

 • Pisara Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  UUTUUS Pisara Korvakorut ovat saatavana nyt viidessä ihanassa glittervärissä, viidessä peilivärissä sekä ihanassa Iridescent -sävyssä! Kiinnitysvaihtoehdoksi voit valita koukun, tapin tai renkaan, joka sopii hyvin venytyksille. Renkaan halkaisija on 2 cm. Kiinnityksestä riippumatta korvakorut ovat noin 7 cm pitkät ja todella kevyet korvassa.

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Sydän Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Sydämet löydät jo 17 värissä!  Sydän -korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 7 cm koukun kanssa, koruosa korkeus on 5,8 cm. 

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Simpukka Isot Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Simpukat! Simpukka-korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 7 cm koukun kanssa. Katso myös muut upeat iridescent -korvikset!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Yaseed Unicorn iridescent isot korvakorut.

  Yaseed Yksisarvinen Iridescent Korvakorut – Kaksi Kokoa

  29,00 34,00 

  Suositut Yaseed Yksisarvinen Iridescent Korvakorut  saatavana myös Iridescent -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on 9 cm, pienen  korvakorun korkeus koukun kanssa on 7 cm. Saatavana myös kaulakoruna.

 • Vilma Kolibri Iridescent Korvakorut – Kaksi Kokoa

  27,00 32,00 

  Vilma Kolibri Iridescent Korvakorut UUTUUTENA saatavana myös Iridescent -sävyssä! Ison korvakorun korkeus koukun kanssa on 7,5 cm, pienen 6 cm. Saatavana myös kaulakoruna.

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Yaseed Yksisarvinen Korvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  25,00 34,00 

  Yaseed Yksisarvinen Korvakorut ovat saatavilla useassa eri värissä ja kahdessa koossa! Isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuihin kesäisin ja talvisin. Ison Korvakorun korkeus koukun kanssa on noin 9 cm, pienen noin 7 cm. Katso muut Yksisarviskorvakorut täältä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Vilma Kolibri Korvakorut – Kaksi Kokoa Ja Useita Värejä

  27,00 32,00 

  Vilma Kolibri Korvakorut ovat saatavilla useassa eri värissä, materiaalissa sekä kahdessa koossa. Isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuihin kesäisin ja talvisin, pienet korvakorut ovat kauniit ja sirot. Isojen Korvakorujen koruosan korkeus on noin 6 cm, pienten korvakorujen noin 4,5 cm. Katso kolibri kaulakoru täältä! Tiesitkö, että kolibrit osaavat lentää myös takaperin?

 • Ale! Sara Seahorse earrings

  Sara Merihevonen Korvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  8,00 32,00 

  Sara Merihevonen Korvakorut ovat saatavilla useassa eri värissä ja kahdessa koossa! Näillä isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuun kuin asuun. Ison korviksen korkeus koukun kanssa on noin 9 cm, pienen noin 6 cm. Katso muut roikkoivat merihevoskorvakorut täältä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Ale! Juan Bambi earrings

  Juan Bambi Korvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  18,00 32,00 

  Juan Bambi Korvakorut ovat saatavana useassa eri värissä ja kahdessa koossa! Näillä isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuun kuin asuun. Isot korvikset ovat korkeudeltaan noin 8 cm, pienet korvakorut ovat korkeudeltaan noin 5cm. Katso muut roikkuvat bambi korvakorut täältä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Sara Seahorse iridescent isot korvakorut.

  Sara Merihevonen Iridescent Isot Korvakorut

  34,00 

  Sara Merihevonen Iridescent Isot Korvakorut loistavat kaikissa sateenkaaren väreissä! Tiesitkö, että merihevoset ovat ikuisesti uskollisia yhdelle kumppanille? Isot korvakorut on tehty 3 mm paksuisesta iridescent -akryylista, joka on suorastaan taianomainen. Sen pintaa voisi verrata saippuakuplaan. Korvakorujen pituus on koukun kanssa noin 9 cm, koruosan pituus on noin 7 cm. Katso myös iridescent kaulakoru! Saatavana  myös eri väreissä isot ja pienet korvikset ja kaulakoru.

 • Fern shaped earrings in iridescent acrylic.

  Fern Korvakorut -Useita Värejä

  34,00 

  Fern Iridescent Korvakorut takaavat piritystä päivän lookiin! Rajoitettu erä useassa peilivärissä, hopeassa glittervärissä sekä ihanassa Iridescent -sävyssä. Korvakorun korkeus on noin 7 cm. Fern isot korvakorut on tehty 3 mm paksuisesta iridescent -akryylista, joka on suorastaan taianomainen materiaali. Sen pintaa voisi verrata saippuakuplaan, koska se kimaltaa yhtä useassa värissä. Katso kaikki iridescent -sarjan tuotteet täältä!

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Cloud iridescent isot korvakorut

  Pilvi Iridescent Korvakorut

  34,00 

  Pilvi Iridescent Isot Korvakorut ovat kaikille haaveilijoille! Korun korkeus on noin 5 cm ja painaa vain noin 3 grammaa. Korvakorut on tehty 3 mm paksuisesta iridescent -akryylista, joka on suorastaan taianomainen materiaali. Sen pintaa voisi verrata saippuakuplaan, koska se kimaltaa yhtä useassa värissä. Katso kaikki iridescent -sarjan tuotteet täältä!

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa

 • Heartbreaker IRIDESCENT isot korvakorut.

  Sydän Iridescent Korvakorut

  34,00 

  Sydän Iridescent Isot Korvakorut ovat IHANAT! Sydämen muotoisten korvakorujen korkeus on noin 7 cm  koukun kanssa ja ne on tehty 3 mm paksuisesta iridescent -akryylista, joka on suorastaan taianomainen. Katso kaikki iridescent -sarjan tuotteet täältä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa

 • IRIDESCENT Call Me On My Shellphone kaulakoru

  Merenneito Iridescent Korvakorut – Kaksi Kokoa

  29,00 34,00 

  Merenneito Iridescent Isot Korvakorut ovat upean näyttävät! Koruosan koko noin 6 cm. Saatavana myös kaulakoruna! Katso kaikki iridescent -sarjan tuotteet täältä!

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

  ……………………………………………………………………………………………….

  Mermaid Iridescent Earrings are made from 3 mm iridescent acrylic, so the earring reflects all the possible colors of a rainbow (yes it’s pink, blue, purple, white…).  The earring measures approx 6 cm in height. Also available as pendant!

   

   

 • Call Me On My Shellphone isot korvakorut värissä iridescent.

  Simpukka Iridescent Korvakorut

  34,00 

  Shellphone Simpukka Iridescent Isot Korvakorut ovat upeat simpukan muodossa hohtavat katseenkääntäjät! Korun korkeus on noin 7 cm. Saatavana myös kaulakoruna sekä glitterisenä versiona! Katso kaikki iridescent -sarjan tuotteet täältä!

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

Ei enempää tuotteita

Ei enempää tuotteita