Näytetään kaikki 31 tulosta

 • Merenneito Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  Merenneito -korvakorut ovat 8 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Merenneito -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Peace on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Pilvi Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Pilvi -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Pilvi -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Pilvi on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Sydän Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Suositut Sydän -korvakorut nyt myös ihanissa Pastelliväreissä! Sydän -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Peace -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Peace on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Pyöreät Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  15,00 18,00 

  Pyöreät Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä sekä kolmessa koossa: 1 cm, 1,5 cm sekä 1,7 cm halkasijalla. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut.

 • Kuu Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Kuu -korvakorut ovat 5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Kuu -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 5 cm. Kuu on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Pilvi Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Pilvi Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Söpö Pilvi on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen korkeus on vain 2cm. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Pilvi Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Huulet Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Suositut Huulet -korvakorut nyt myös ihanissa Pastelliväreissä! Huulet ovat 6 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Pastelli Huulet ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Huulet ovat saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Peace Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Peace -korvakoru on suunniteltu tuttuun super suosittuun Sydän -malliin. Peace -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Peace -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Peace on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Huulet Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Huulet Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Söpöt Huulet ovat saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen korkeus on vain 2cm. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Huulet Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Simpukka Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Suositut Simpukka -korvakorut nyt myös ihanissa Pastelliväreissä! Simpukka -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! SImpukka -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Sydän on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Pisara Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Yksinkertainen mutta näyttävä pisara sopii asuun kuin asuun! Statement -kokoinen Pisara on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Kolibri Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Kolibri Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Kolibri Nappikorvakorut ovat saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen halkaisija on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Simpukka Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Sydän Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Sydän Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Sydän on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen halkaisija on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Sydän Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Simpukka Pastelli Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Simpukka Pastelli Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Simpukka on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä. Korviksen halkaisija on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Simpukka Pastelli Nappikorvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut

 • Sateenkaari Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Upea Sateenkaari kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Sateenkaari on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Sateenkaari on osa uutta POPPASTEL23 -mallistoa, johon kuuluu 15 isoa korvakorua, 8 nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Onnenapila Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Ihana Onnenapila tuo kantajalleen onnen!  Statement -kokoinen Korvakoru on 6 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenapila on osa uutta POPPASTELLI -mallistoa, johon kuuluu 15 isoa korvakorua, 8 nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Molemmissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm.

 • Onnenkenkä Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Upea Onnenkenkä kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Onnenkenkä on 5 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

 • Salama Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  UUTUUS! Upea Salama kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Salama on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Salama on osa uutta POPPASTELLI -mallistoa, johon kuuluu 15 isoa korvakorua, 8 nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

 • Pilvi Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Pilvi Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Pilvi on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa glittervärissä: hopea, kulta, jade ja musta, upeassa hopea peilivärissä sekä kuudessa ihanassa pastellivärissä! Korviksen korkeus on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Pilvi Nappikorvakorut ovat osa uutta POP23 -mallistoa.

 • Kolibri Nappikorvakorut – Useita Värejä

  20,00 

  Kolibri Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Kolibri on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa värissä: hopea, kulta, jade ja musta. Saatavana nyt myös upeassa Hopea Peili -sävyssä sekä kuudessa Pastellisävyssä.  Korviksen halkaisija on 2cm ja se on erittäin kevyt! Sopii erinomaisesti myös lapsille!

 • Onnenapila Korvakorut – Useita Värejä

  34,00 

  UUTUUS!

  Kaunis Onnenapila -Korvakoru tuo kantajalleen hyvää onnea!  Onnenapila on symmetrinen korvakoru, joka kääntyy korvassa eteenpäin välirenkaan ansiosta. Onnenapila on osa uutta POP23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Kaunis korvakoru on saatavana koukkukiinnityksellä sekä 2cm renkaalla, joka sopii hyvin esimerkiksi venytyksille. Koruosan korkeus on noin 6 cm, koukun kanssa noin 7cm.

 • Pyöreät Nappikorvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  15,00 18,00 

  Pyöreät Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihanat Pyöreät Peili Nappikorvakorut ovat saatavana viidessä ihanassa kiiltävässä peilivärissä: pinkki, liila, hopea, sininen ja vihreä sekä Glitterkorvakorut viidessä glittervärissä: hopea, punainen, kulta, jade ja musta. Saatavana kaksi kokoa, 1,5 cm sekä 1,7 cm. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Katso myös muut Nappikorvakorut!

 • Galatee Goldfish brooch

  Galatee Kultakala Nappikorvakorut – Useita Värejä

  15,00 16,00 

  Galatee Kultakala Nappikorvakorut saatavana useissa eri väreissä. Nämä söpöliinit sopivat myös perheen pienimmille eläinfaneille. Koruosan koko 2-3 cm, metalliosa on hopeoitua korumetallia. Kultakala löytyy myös kaulakoruna sekä roikkuvina korvakoruina.

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Pisara Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  UUTUUS Pisara Korvakorut ovat saatavana nyt viidessä ihanassa glittervärissä, viidessä peilivärissä sekä ihanassa Iridescent -sävyssä! Kiinnitysvaihtoehdoksi voit valita koukun, tapin tai renkaan, joka sopii hyvin venytyksille. Renkaan halkaisija on 2 cm. Kiinnityksestä riippumatta korvakorut ovat noin 7 cm pitkät ja todella kevyet korvassa.

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Sydän Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Sydämet löydät jo 17 värissä!  Sydän -korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 7 cm koukun kanssa, koruosa korkeus on 5,8 cm. 

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Simpukka Isot Korvakorut – Kaikki Värit

  34,00 

  Suosituimpiin korviksiimme kuuluvat ihanat Simpukat! Simpukka-korvakorut ovat saatavana jo kymmenessä ihanassa värissä! Korvakorujen korkeus on noin 7 cm koukun kanssa. Katso myös muut upeat iridescent -korvikset!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Yaseed Yksisarvinen Korvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  25,00 34,00 

  Yaseed Yksisarvinen Korvakorut ovat saatavilla useassa eri värissä ja kahdessa koossa! Isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuihin kesäisin ja talvisin. Ison Korvakorun korkeus koukun kanssa on noin 9 cm, pienen noin 7 cm. Katso muut Yksisarviskorvakorut täältä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Vilma Kolibri Korvakorut – Kaksi Kokoa Ja Useita Värejä

  27,00 32,00 

  Vilma Kolibri Korvakorut ovat saatavilla useassa eri värissä, materiaalissa sekä kahdessa koossa. Isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuihin kesäisin ja talvisin, pienet korvakorut ovat kauniit ja sirot. Isojen Korvakorujen koruosan korkeus on noin 6 cm, pienten korvakorujen noin 4,5 cm. Katso kolibri kaulakoru täältä! Tiesitkö, että kolibrit osaavat lentää myös takaperin?

 • Ale! Sara Seahorse earrings

  Sara Merihevonen Korvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  8,00 32,00 

  Sara Merihevonen Korvakorut ovat saatavilla useassa eri värissä ja kahdessa koossa! Näillä isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuun kuin asuun. Ison korviksen korkeus koukun kanssa on noin 9 cm, pienen noin 6 cm. Katso muut roikkoivat merihevoskorvakorut täältä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Ale! Juan Bambi earrings

  Juan Bambi Korvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

  18,00 32,00 

  Juan Bambi Korvakorut ovat saatavana useassa eri värissä ja kahdessa koossa! Näillä isoilla korvakoruilla saat varmasti näyttävyyttä ja sopivaa fiilistä asuun kuin asuun. Isot korvikset ovat korkeudeltaan noin 8 cm, pienet korvakorut ovat korkeudeltaan noin 5cm. Katso muut roikkuvat bambi korvakorut täältä!

  Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 • Ben Bird earring studs

  Ben Lintu Nappikorvakorut – Useita Värejä

  16,00 

  Ben Lintu Nappikorvakorut on saatavana useassa eri värissä. Korvakoruosan korkeus on noin 2 cm. Nämä ihanuudet sopivat myös lapsille! Katso roikkuvat lintu korvakorut täältä. Metalliosa on hopeoitua korumetallia. Lintu on saatavana myös kaulakoruna kahdessa koossa!

  Lisää koruinspiraatiota instagramissa.

Ei enempää tuotteita

Ei enempää tuotteita