sunroba1_3

SUMMERSUMMERSUMMER!!

We are happy to participate in two summery events in Helsinki this coming weekend.

If the weather is on our side, on Saturday you will find us from Sun Roba festival which is held at Iso Roobertinkatu.

More information here.

Little information about the festival in Finnish from Sun Roba website:

”Kolmatta kertaa järjestettävä Sun Roba-katufestivaali valtaa jälleen Helsingin sydämessä sijaitsevan Iso Roobertinkadun kävelykadun. Tapahtuman tarkoituksena on edistää vapaata kaupunkikulttuuria elävöittämällä ja virkistämällä ainutlaatuista kävelykatua ja sen ympäristöä. Sun Roba tarjoaa monenlaista ohjelmaa kaikille ikäryhmille, lasten leikkimaailmasta monenlaiseen live- sekä levymusiikkiin, kesäisiin makunautintoihin ja kiinnostaviin ostosmahdollisuuksiin. Koko Sun Roba -festivaalin ohjelma on kävijöille ilmainen, eikä mihinkään kadun ravintoloista vaadita tapahtuman aikana sisäänpääsymaksua. Ohjelma kadulla jatkuu aina iltakymmeneen, ja sen jälkeen kadun ravintoloissa pisimmillään aamuneljään.

Katu kokee festivaalin ajaksi täydellisen muodonmuuutoksen, kun kadulle nousee kaksi ohjelmatelttaa ja lempeä markkinatunnelma täyttää ilman. Sun Roba pyrkii osaltaan myös edistämään pienyrittäjien näkyvyyttä ja vilkastamaan heidän kaupankäyntiään. Tapahtuma antaa kauppiaille oivan mahdollisuuden luoda uusia asiakassuhteita. Kadun laidat täyttyvät pienyrittäjien myyntikojuista, joissa esillä ja myynnissä on alueella toimivien yritysten designia, ruokaa ja musiikkia.

Sun Roba on tapahtuma, josta nautitaan yhdessä ja johon kaikki ovat tervetulleita!”

 

 

indietori

On Sunday fashion bloggers, designers and brands will take over Hietalahden tori. We are really looking forward this event!

More information here.

And information (again in Finnish. Sorry guys!) from Indiedays website.

”Ää sunnuntaina tulee tapahtumaan jotain tosi makeeta! Hietalahden tori täyttyy tosiaan sunnuntaina 30.6. klo 10-18 muodista, musiikista ja desingnistä. Kyseinen tapahtuma on siis Indietori, johon kuuluu Suomen suurin bloggaajien kirppis, jossa on mukana 35 suosittua bloggaajaa. Mulla on kunnia päästä mukaan tähän kivaan tapahtumaan ja multakin löytyy oma myyntipöytä. Bloggaajat myyvät kahdessa eri myyntivuorossa eli klo 10-13 sekä 13-16. Itse olen mukana toisessa vuorossa ja muut paikalla olevat bloggaajat voit käydä kurkkaamassa täällä!

Tapahtumaan kuuluu olennaisena osana myös Fashion & Design Market, jossa on myynnissä vaatteita, asusteita, koruja ja sisustustuotteita 28 eri suunnittelijalta. Torilta ei tietenkään loistavaa fiilistä puutu, herkkutori palvelee ja musiikkitarjonnastakin huolehtii 3 dj:tä sekä live-esiintyjä. Ja levykirppiskin on pystytetty paikalle.

Indietori on osa kolmipäiväistä urbaania kulttuuria edustavaa Bassline Festivaalia. Launataina järjestetään myös ilmaiskonsertti Sinebrychoffin puistossa, jonne jokainen on tervetullut. Tarkemmin voi tutustua tarjontaan ja ohjelmaan täällä!

 

Hopefully we will see you there. Because we are so happy about the heat, all items are sold with nice discounts!

KissKiss!

 

Similar Posts