EVERY DAY, EXTRAORDINARY, ORIGINAL jewellery

titiMadam on ollut olemassa jo yli 13 vuotta ja uskomme, että se johtuu tuotteidemme yksinkertaisuudesta, humoristisesta ulkoasusta ja kaikkien jakamasta rakkaudesta eläimiä kohtaan!

Yritys on ollut välillä hieman pausella, välillä taas yrittäjän päätyönä ja tällä hetkellä se pyörii rinnakkain omistaja Tiina Hakalan toisen yrityksen, Glitternistin rinnalla. titiMadamin vankka asiakaskunta on kuitenkin pitänyt yrityksen kaikki nämä vuodet toiminnassa ja teidän ihanien takia myös haluamme jatkaa eläinten ilosanomaa!

Lisää meistä löydät muun muassa instagramista!

———————————-

The success of titiMadam is a testament to the fact that humor, simplicity and love will create great jewellery. For us it is all about friends. The friends, who inspire us, make us feel safe and deliver us those tiny feelings of happiness every day.

We here at titiMadam continue faithfully maintain our philosophy to create a range of products each with their own personality. All the pieces are expressive but also all day, every day –wearable. The collection is constantly growing with original and affordable designs, which can complement a range of different styles.

Few facts about us:

  • titiMadam on perustettu jo vuonna 2007
  • Toimimme tällä hetkellä Helsingistä käsin
  • 95% tuotteistamme tehdään Suomessa, loput 5% Englannissa
  • Rakastamme värejä ja selkeästikin eläimet ovat lähellä sydäntämme
  • Olemme saaneet työskennellä upeiden yhdistysten ja yritysten kanssa, kuten WWF, Ateneum, Amnesty International ja Saatchi Gallery. Yhteistyöt ovat super ja teemme niitä erittäin mielellämme!
  • Mottomme on: Ps. Remember to handle animals with care!

+358 40 576 3137
[email protected]