EVERY DAY, EXTRAORDINARY, ORIGINAL jewellery

titiMadam on ollut olemassa jo yli 15 vuotta ja uskomme, että se johtuu tuotteidemme yksinkertaisuudesta, humoristisesta ulkoasusta ja kaikkien jakamasta rakkaudesta eläimiä kohtaan!

titiMadamin vankka asiakaskunta on kuitenkin pitänyt yrityksen kaikki nämä vuodet toiminnassa ja teidän ihanien takia myös haluamme jatkaa eläinten ilosanomaa!

Tuoteperhe on täydentynyt uusilla ihanilla Iridescent ja Glitter -koruilla, joista löydät mm. suositun sydämen, simpukan, kuun, huulet ja monia muita koruja.

Lisää meistä löydät muun muassa instagramista!

———————————-

The success of titiMadam is a testament to the fact that humor, simplicity and love will create great jewellery. For us it is all about friends. The friends, who inspire us, make us feel safe and deliver us those tiny feelings of happiness every day.

We here at titiMadam continue faithfully maintain our philosophy to create a range of products each with their own personality. All the pieces are expressive but also all day, every day –wearable. The collection is constantly growing with original and affordable designs, which can complement a range of different styles.

Muutama fakta meistä:

  • titiMadam on perustettu jo vuonna 2007
  • Tuotteemme tehdään ja suunnitellaan 100% Suomessa
  • Rakastamme värejä ja eläimet ovat lähellä sydäntämme
  • Olemme saaneet työskennellä upeiden yhdistysten ja yritysten kanssa, kuten WWF, Ateneum, Amnesty International ja Saatchi Gallery. Yhteistyöt ovat super ja teemme niitä erittäin mielellämme!
  • Mottomme on: Ps. Remember to handle animals with care!