titiMadam tuotteista & väreistä

titiMadam korumerkin tuotteet tehdään tällä hetkellä 100% Suomessa! Korumme laserleikataan Helsingissä ja Tampereella ja viimeistellään käsin Kalliossa. Pyrimme tuotteidemme valmistuksessa toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti!

Kaikki käyttämämme koruosat ovat nikkelittömiä ja myrkyttömiä!

Tuotteista

Pääsarjamme Originals ovat niin sanotut alkuperäistuotteemme ja se mistä kaikki alkoi 13 vuotta sitten! Söpöt ja hauskat eläinhahmot ovat ihastuttaneet asiakkaita ympäri maailman ja onneksemme tämä jatkuu edelleen! Originals -sarjan tuotteet on tehty pääosin akryylista ja värejä on useita! Lähes kaikista hahmoista löytyy kaksi eri kokoa kaulakoruina, roikkuvat korvakorut sekä osasta malleista vielä nappikorvikset. Originals -malliston tuotteet sopivat kaikille! Pienten eläinfanien kohdalla kannattaa kuitenkin muistaa, että akryyli ei ole metallin vahvuinen materiaali. Jos koru joutuu mukaan villeihin leikkeihin tai tipahtaa esimerkiksi lattialle se saattaa hajota.

Iridescent -malliston korut on tehty upeasta, kaikissa sateenkaaren väreissä hohtavasta akryylista! Materiaalin pintaa voisi verrata esimerkiksi saippuakuplaan. Näitä huippusuosittuja koruja löytyy esimerkiksi isoina korvakoruina sekä valituissa eläinhamoissa korvakoruina sekä kaulakoruina. Osa iridescent -sarjan tuotteista on suunniteltu yhdessä Glitternistin kanssa.

Glitter -korvakorut on tehty käsin hartsista sekä Glitternisti -merkin kosmeettisesta glitteristä. Näin ollen jokainen pari on hieman omanlaisensa. Korusarja kasvoi juuri kolmella uutuusvärillä: musta, jaden vihreä ja pinkki.

 

Värikartta

Suurin osa Originals -malliston koruista on saatavana alla olevista väreistä. Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti! Jos haluamaasi väriä ei löydy, ota meihin yhteyttä 🙂

titiMadam värikartta