titiMadam tuotteista & väreistä

titiMadam korumerkin tuotteet tehdään tällä hetkellä 100% Suomessa! Korumme laserleikataan Helsingissä ja Tampereella ja viimeistellään käsin. Pyrimme tuotteidemme valmistuksessa toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti!

Kaikki käyttämämme koruosat ovat nikkelittömiä ja myrkyttömiä!

Tuotteista

Pääsarjamme eli Eläinkorvakorut ja Eläinkaulakorut ovat niin sanotut alkuperäistuotteemme ja se mistä kaikki alkoi 15 vuotta sitten! Söpöt ja hauskat eläinhahmot ovat ihastuttaneet asiakkaita ympäri maailman ja onneksemme tämä jatkuu edelleen! Eläinhahmot on tehty pääosin akryylista ja värejä on useita! Lähes kaikista hahmoista löytyy kaksi eri kokoa kaulakoruina, roikkuvat korvakorut sekä osasta malleista vielä nappikorvikset ja heijastin. Pienten eläinfanien kohdalla kannattaa kuitenkin muistaa, että akryyli ei ole metallin vahvuinen materiaali. Katso lapsille sopivat tuotteet Korut Lapsille -kategoriasta. Jos koru joutuu mukaan villeihin leikkeihin tai tipahtaa esimerkiksi lattialle se saattaa hajota.

Iridescent -malliston korut on tehty upeasta, kaikissa sateenkaaren väreissä hohtavasta akryylista! Materiaalin pintaa voisi verrata esimerkiksi saippuakuplaan. Näitä huippusuosittuja koruja löytyy esimerkiksi isoina korvakoruina sekä valituissa eläinhamoissa korvakoruina sekä kaulakoruina.

Glitter -korvakorut on tehty käsin hartsista sekä kosmeettisesta glitteristä. Näin ollen jokainen pari on hieman omanlaisensa. Korut ovat XL-kokoisia ja löydät samat mallit myös Iridescent-mallistosta. Värivaihtodot Glitter -korvakoruissa ovat punainen, vaaleanpunainen, hopea, kulta, musta ja jadenvihreä.

Isot Korvakorut -mallistosta löydät kaikki isot eli XL -korvakorut. Mukana on alkuperäisiä eläinhahmoja, Glitter -korvakoruja, Iridescent -malliston koruja sekä uusia malleja.

 

Värikartta

Suurin osa Originals -malliston koruista on saatavana alla olevista väreistä. Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti! Jos haluamaasi väriä ei löydy, ota meihin yhteyttä 🙂

titiMadam värikartta