Sydän Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

34,00 

UUTUUS!

Suositut Sydän -korvakorut nyt myös ihanissa Pastelliväreissä! Sydän -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Peace -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Peace on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

UUTUUS!

Ihana Sydän -korvakoru saatavana nyt söpöissa pastelliväreissä! Sydän on yksi myydyimpiä mallejamme. Statement -kokoinen Sydän -korvakoru on 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Sydän Pastelli -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa, johon kuuluu kymmenen isoa korvakorua, seitsemän nappikorvakorua sekä kuusi eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun kokonaisupituus on sama eli  6,5 cm. Uutena Sydän on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

Katso myös kauniit Peilivärit, kimaltavat Glittervärit sekä ikisuosikki Iridescent -sävy! Löydät Iridescent -Sydämen myös kaulakoruna sekä Nappikorvakoruina.

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

väri

, , , , ,

kiinnitys

koukku, rengas

koko

iso

materiaali

akryyli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sydän Pastelli Korvakorut – Useita Värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *