Sateenkaari Glitter Korvakorut

34,00 

UUTUUS!

Upea ja näyttävä Sateenkaari on iso Statement -korvakorui. 7 cm korkeat korvakorut ovat erittäin kevyet. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

UUTUUS!

Upea Sateenkaari kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Sateenkaari on 7 cm korkea mutta silti erittäin kevyt iso korvakoru.  Sateenkaari on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenapila on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter sekä nyt myös ihanissa Pastelliväreissä.

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

väri

kiinnitys

koukku, rengas

koko

iso

materiaali

glitter

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sateenkaari Glitter Korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *