Peili Pyöreät Nappikorvakorut – Useita Värejä Ja Kokoja

14,00 16,00 

UUTUUS Glitter Pisara Korvakorut ovat saatavana nyt viidessä ihanassa glittervärissä! Pisara on uusin malli titiMadamin koruperheessä. Ihana simppeli mutta näyttävä korvakoru on ensimmäinen, joka on saatavana myös tapillisena versiona. Voit valita koruun myös venytyksille sopivan rengaskiinnityksen. Renkaan halkaisija on 2 cm. Kiinnityksestä riippumatta korvakorut ovat 7 cm pitkät ja todella kevyet korvassa. Saatavana myös Iridescent -värissä!

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 

Peili Pyöreät Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihanat Pyöreät Nappikorvikset ovat saatavana viidessä ihanassa kiiltävässä peilivärissä: pinkki, liila, hopea, sininen ja vihreä. Saatavana kaksi kokoa, 1,5 cm halkaisija sekä 1,7 cm halkaisija. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Pyöreät Peili Nappikorvakorut ovat osa uutta Nappikorvakoru -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut!

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä.

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

väri

sininen, pinkki, hopea, vihreä, liila

koko

pieni, iso