Pisara Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

34,00 

UUTUUS!

UUTUUS! Yksinkertainen mutta näyttävä pisara sopii asuun kuin asuun! Statement -kokoinen Pisara on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Salama on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter. Iridescent -malli on saatavana vain koukku tai rengaskiinnityksellä.

UUTUUS! Simppeli mutta näyttävä Pisara sopii kaikkiin asuihin! Statement -kokoinen Pisara on 7cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Salama on osa uutta POPPASTELLI23 -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä kuusi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm. Pisara on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki. Pisara on osa uutta POPPASTELLI -mallistoa, johon kuuluu 15 isoa korvakorua, 8 nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua.

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

väri

, , , , ,

kiinnitys

koukku, rengas, tappi

materiaali

akryyli

koko

iso

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pisara Pastelli Korvakorut – Useita Värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *