Pilvi Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

34,00 

UUTUUS!

Pilvi -korvakorut ovat 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Pilvi -korvakorut ovat osa uutta POPPASTEL23  -mallistoa. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Pilvi on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

UUTUUS!

Ihana Pilvi -korvakoru saatavana nyt myös pastelliväreissä.  Statement -kokoiset Pilvi -korvakoru ova 6,5 cm korkeat ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Pilvi -korvakorut ovat osa uutta POPPASTELLI23  -mallistoa, johon kuuluu kymmenen isoa korvakorua, seitsemän nappikorvakorua sekä kuusi eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Pilvi on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

Pilvi-Korvakorut ovat saatavana myös neljässä ihanassa Glittervärissä, upeassa Iridescent -sävyssä sekä ihanissa Peiliväreissä.

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

väri

, , , , ,

kiinnitys

koukku, rengas

koko

iso

materiaali

akryyli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pilvi Pastelli Korvakorut – Useita Värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *