Pilvi Nappikorvakorut – Useita Värejä

20,00 

Pilvi Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Ihana Pilvi on saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa glittervärissä: hopea, kulta, jade ja musta, upeassa hopea peilivärissä sekä kuudessa ihanassa pastellivärissä! Korviksen korkeus on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Pilvi Nappikorvakorut ovat osa uutta POP23 -mallistoa.

Pilvi Nappikorvakorut ovat ihana uutuus! Pilvi Nappikorvakorut ovat saatavana neljässä ihanassa kimaltavassa glittervärissä: hopea, kulta, jade ja musta, Hopea Peilivärissä sekä kuudessa ihanassa pastellivärissä: vaaleanpunainen, laventeli, minttu, vaaleankeltainen, purkkapinkki ja persikka. Korviksen korkeus on 2cm ja se ei paina juuri mitään. Sopii erinomaisesti myös lapsille! Nämä ovat  ihana lahjaidea! Pilvi Nappikorvakorut ovat osa uutta POP23 -mallistoa. Katso myös muut Nappikorvakorut!

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa

 

väri

, , , , , , , , , ,

kiinnitys

tappi

koko

pieni

materiaali

akryyli, glitter, peili