Onnenapila Pastelli Korvakorut – Useita Värejä

34,00 

UUTUUS!

UUTUUS! Ihana Onnenapila tuo kantajalleen onnen!  Statement -kokoinen Korvakoru on 6 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenapila on osa uutta POPPASTELLI -mallistoa, johon kuuluu 15 isoa korvakorua, 8 nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Molemmissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5-7 cm.

UUTUUS!

Ihana Onnenapila kääntää taatusti katseet! Statement -kokoinen Onnenapila on 5 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POPPASTELLI23  -mallistoa, johon kuuluu 10 isoa korvakorua, 5 Isoa Eläinkorvakorua, kahdeksan Nappikorvakorua sekä kuusi Eläinnappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kahdella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kuudessa ihanassa pastellivärissä: laventeli, minttu, vaalenapunainen, vaaleankeltainen, persikka ja purkkapinkki.

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

väri

, , , , ,

kiinnitys

koukku, rengas

koko

iso

materiaali

akryyli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onnenapila Pastelli Korvakorut – Useita Värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *