Onnenapila Glitter Korvakorut

34,00 

UUTUUS!

Ihana Onnenapila liikkuu kauniisti korvassa asettuen aina lopuksi eteenpäin kasvojen sivuille. Statement -kokoinen Onnenapila on 6 cm korkea iso korvakoru, mutta silti erittäin kevyt. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenkenkä on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter.

UUTUUS!

Ihana Onnenapila tuo onnea kantajalleen! Statement -kokoinen Onnenapila on 6 cm korkea ja suunniteltu huolella asettumaan kauniisti kehystämään kasvoja! Onnenkenkä on osa uutta POP23  -mallistoa, johon kuuluu viisi isoa korvakorua sekä viisi nappikorvakorua. Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on sama eli noin 6 cm. Onnenapila on saatavana kolmessa upeassa värissä: iridescent, hopea peili sekä hopea glitter sekä nyt myös ihanissa Pastelliväreissä.

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

väri

kiinnitys

koukku, rengas

koko

iso

materiaali

glitter

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onnenapila Glitter Korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *