Simpukka Peili Korvakorut – Useita Värejä

34,00 

Simpukka Korvakorut ovat IHANAT! Simpukka on yksi suosituimmista malleistamme ja löydät sen nyt viidessä ihanassa peilivärissä: hopea, pinkki, liila, sininen ja vihreä. Peilipinta heijastaa valoa ja muita värejä kauniisti. Statement -kokoiset Korvakorut on suunniteltu asettumaan kehystämään kasvoja niin, että peilipuoli kääntyy eteenpäin.Korvakorujen korkeus on korvakorujen noin 7 cm ja ne painavat vain 3 grammaa.  

 

Suosittu Simpukka saatavana nyt myös ihanissa peiliväreissä! Peilipinta heijastaa valoa ja muita värejä kauniisti. Statement -kokoiset Korvakorut on suunniteltu asettumaan kehystämään kasvoja niin, että peilipuoli kääntyy eteenpäin. Korujen takaosa on vaalea. Korvakorujen korkeus on korvakorujen noin 7 cm ja ne painavat vain 3 grammaa.  Katso myös upeat iridescent -korvikset!

 titiMadam -korumalliston korut on tehty pääosin 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain hahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 

väri

, , , ,

kiinnitys

koukku, rengas

koko

iso

materiaali

peili

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Simpukka Peili Korvakorut – Useita Värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *